Hirdetés
Archivum

Lezárult az alapszakasz Tóth Tímea és Lénárt Paula Konferenciájában:

:

Hirdetés

A hétvégén egyes Konferenciákban már a rájátszás küzdelmeire került sor. A magyar érdekeltségû összecsapásokról be is számoltunk. Akadtak azonban Konferenciák, ahol még az alapszakasz utolsó meccseit bonyolították le. Nézzük ezek közül a magyar érdekeltségû találkozókat.

A University of Texas at San Antonio 74-66-ra alulmaradt a University of Alabama Birmingham gárdájával szemben. Az UTSA együttese a Conference USA alapszakaszában a 10. rangsorolást kapta meg és szerdán magyar idõ szerint az esti órákban a 7. helyen rangsorolt Florida Atlantic ellen szerepelnek a Konferencia rájátszásában. A tét a nyolc közé jutás lesz. A hétvégi mérkõzésen az UTSA jól kezdett, a második negyedben 8 ponttal is vezettek. A folytatásban azonban fordított az UAB és a negyedik szakasz elején már õk jártak elõrébb 10 egységgel. Tóth Tímea az UTSA színeiben 9 perc alatt 2 pontot és 1 lepattanót ért el.

A Dartmouth szombaton és vasárnap egy gyõzelemmel, illetve egy vereséggel zárta a szezont. Elõbb 88-77-re verték a Columbia-t. Ekkor Lénárt Paula 12 perc alatt 2 ponttal zárt. Másnap szoros végjátékban 51-49-re alulmaradtak a Cornell gárdájával szemben. Ezen a meccsen Lénárt Paula 20 percet töltött a pályán és 2 pont, illetve 2 lepattanó került a neve mellé. A Dartmouth nem zárt rossz szezont, 15/12-es mutatójuk lett az évad végére. Az Ivy League Konferencia csapatai ellen 7-7-es mutatót teljesítettek, amivel az Ivy League 5. helyét szerezték meg. Ez a 2008/2009-es szezon óta a legjobb szereplésük.

Hirdetés