Hirdetés
Archivum

Lezárult az elsõ hét a szerb válogatott összetartása alkalmával:

:

Hirdetés

Hazánkban is megforduló játékosok egész sorával hétfõ óta tart a szerb válogatott edzõtábora. A közös munka elsõ hete zárul a hétvégén.

Fotó: KSS.rs

Fotó: KSS.rs

A szerb válogatott Jelena Milovanoviæ, Sonja Petroviæ, Nevena Jovanoviæ, Sa¹a Èaðo, Aleksandra Crvendakiæ, Dragana Stankoviæ, Kristina Topuzoviæ, Sanja Mandiæ, Maja ©koriæ, Ivana Brajkoviæ, Aleksandra Stanaæev, Jovana Popoviæ, Tijana Cukiæ, Aleksandra Raèiæ és Ana Radoviæ összeállításban kezdte a munkát Zlatiborban.

A 28. születésnapját szombaton ünneplõ Nevena Jovanovic a szerb szövetség honlapjának értékelte az eddigi munkát. „A hangulat nagyon jó. Mivel sok új játékos érkezett, megpróbálunk minél jobb kémiát kialakítani és beépíteni a friss válogatottakat amennyire csak lehet.” – fogalmazott Jovanovic, aki azt is hozzátette rövid nyilatkozatában: szokatlan számára, hogy az egyik legidõsebb játékosnak számít ebben a megújuló csapatban.

A szerb válogatott a jövõ évi hazai rendezésû kontinenstornájukig tétmeccseket nem játszik. Júliusban egy hosszabb kínai túrán vesznek részt a fiatalokkal. Az utazó keret legrutinosabb tagja lesz Jovanovic, aki a helyi szövetségnek hangsúlyozta: bár fáradtak, de jó hangulatban a tervek szerint halad a munka. Maximálisan felkészültek lesznek a kínai összecsapásokra elmondása szerint. „Tétmeccsek ugyan nem lesznek, de tisztában kell lennünk azzal, hogy mire készülünk idén nyáron.” – zárta rövid helyzetértékelését a klasszis játékos.

Hirdetés