Hirdetés
Archivum

Lezárultak a negyeddöntõ párharcok Szlovákiában:

:

Hirdetés

Kedden és szerdán rendezték Szlovákiában a bajnoki negyeddöntõk második mérkõzéseit. Minden párharc lezárult két meccsen.

Az MBK Ruzomberok Bozóki Bettinával a soraiban a BKM Junior UKF Nitra otthonában 84-31-es gyõzelmet aratott. A 31-8-as elsõ negyed eldöntötte a találkozót, melyen Bozóki Bettina 23 perc alatt 6 pontot és 2 lepattanót ért el. Az MBK Ruzomberok 2-0-val nyerte a párharcot.

 
A címvédõ Good Angels Kosice az EEWBL Final Four-ra készülve még kedden 81-42-re verte a Slovan Bratislava alakulatát. A szorosabb elsõ negyed után a 17 pontos Jurèenková és a 14 pontos Bálintová vezetésével a kassaiak behúzták a kötelezõ gyõzelmet. Ezzel a Good Angels is 2-0-ra nyerte a párharcot.

A Pie¹»anské Èajky 100 pontig jutott a Banská Bystrica otthonában. A 100-44-es sikerük alkalmával a Zohnová, Páleníková, Jakubcová trió remekelt, akik hárman együtt 63 pontot értek el. A pöstyéniek 2-0-val léptek tovább az elõdöntõbe.

Az ©BK ©amorín hétvégén idegenben aratott szoros csatában gyõzelmet. Ezt követõen hazai pályán másodszor is legyõzték a BAM Poprad gárdáját és 2-0-s összesítéssel jutottak tovább. A félidõben még csak 5 egységgel jártak elõrébb, végül azonban 72-56-os sikert ünnepelhettek. A helyszíni beszámolók Simona Marcová 24 pontját emelik ki.

Eredmények

BK Slovan Bratislava – GOOD ANGELS Ko¹ice 42-81
Az egyik fél második gyõzelméig tartó párharc végeredménye 2-0 a GOOD ANGELS Ko¹ice javára.

BK ©KP 08 Banská Bystrica – Pie¹»anské Èajky 44-100
Az egyik fél második gyõzelméig tartó párharc végeredménye 2-0 a Pie¹»anské Èajky javára.

BKM Junior UKF Nitra – MBK Ru¾omberok 31-84
Az egyik fél második gyõzelméig tartó párharc végeredménye 2-0 a7 MBK Ru¾omberok javára.

©BK ©amorín – BAM Poprad 72-56
Az egyik fél második gyõzelméig tartó párharc végeredménye 2-0 az ©BK ©amorín javára.

Az elõdöntõk párosításai
GOOD ANGELS Ko¹ice (1) – ©BK ©amorín (5)
Pie¹»anské Èajky (2) – MBK Ru¾omberok (3)

Hirdetés