Hirdetés
Archivum

Lezárultak az ANB küzdelmei a 2017/2018-as évadra



:

:

Hirdetés

Ahogy arról kedden este beszámoltunk, a BKG DSE kecskeméti sikerével lezárult a 2017/2018-as évad a hazai második vonalban. Nézzük az ANB végeredményét, mely során 26 csapat küzdött a minél elõkelõbb helyezésekért.

Az 1-9. helyért mérkõzõ csapatok csoportjában a Csata DSE végzett az élen, míg mögötte három együttes is azonos mutatóval zárt. Végül a szigetszentmiklósi BKG DSE lett a második, a Vasas Akadémia a harmadik és a tavalyi gyõztes BEAC-Újbuda a negyedik. Ötödikként zárt a tavalyi bronzérmes Szegedi KE, míg az elmúlt évadban döntõt vívó TFSE lett a hatodik helyezett. A teljes tabella az alábbiakban megtekinthetõ.

A 10-18. pozícióért kiírt csoportot az Aluinvent DVTK U23-as csapata nyerte a Nyíregyházi Kosársuli és a PINKK SE elõtt. A 19-26. helyért küzdõ alakulatok csoportjában a Szombathelyi Egyetem, a Kiss Lenke KS és a MAFC zárt az elsõ három pozícióban.

A versenykiírások bemutatásánál már írtunk arról, hogy jövõre más rendszerben zajlanak az ANB küzdelmei. Természetesen amint körvonalazódik a sorozat mezõnye, közöljük a csapatlistát és a további részleteket.

Végeredmény

1-9. helyezések

10-18. helyezések

19-26. helyezések

Hirdetés