Hirdetés
Archivum

Link ajánló: NKE-FCSM Csata – Aluinvent DVTK 19:30:

:

Hirdetés

Szombaton a bajnoki negyeddöntõk második meccseit rendezik. Az egyik fél második sikeréig tartó párharc alkalmával az elsõ felvonást az Aluinvent DVTK nyerte, így 1-0-s elõnyre tett szert az NKE FCSM Csatával szemben. Az alábbiakban az élõ eseménykövetéshez ajánlunk linket, illetve olvasható korábbi beharangozónk.

 

Élõ statisztika IDE KATTINTVA érhetõ el 

 

BEHARANGOZÓ

Az NKE-FCSM Csata és az Aluinvent DVTK találkozóját szombaton 19 óra 30 perctõl bonyolítják le a Ludovika Arénában. Az elsõ találkozó érdekesen alakult. A számszerû eredmény viszonylag szorosabb képet mutat, mint a játék. Ugyanis a DVTK végig kézben tartotta a meccset és akadt a negyedik negyedben 20 pont feletti elõnye is. A szorosabb elsõ etap után a második 10 perc hozta el a döntést. Elsõsorban az bizonyult meghatározónak, hogy a félidõben 18-11-re vezetett a lepattanókban a DVTK. Mivel eközben a Csatának összejött 9 eladott labdája és három kihagyott büntetõje, ki tudott alakulni az a kétszámjegyû különbség, amit egy olyan rutinos és jó szerkezetû gárda, mint a DVTK, már magabiztosan képes menedzselni.

Az elõbbiekben leírtaktól függetlenül ebben a párosításban a második találkozó kifejezetten éles küzdelmet is hozhat. A második félidõre a Csata a lepattanókban utolérte a DVTK-t. Ekkorra már az eladott labdáit is csökkentette. A DVTK kulcsemberei extrán koncentráltak, a hibátlan büntetõzés és a duplákat tekintve a közel 60%-os mezõnymutató ezt jól mutatja. A végén a padról beszállóknak ugyan becsúszott egy-egy hiba, de ez így is kiemelkedõ teljesítmény. Ha ezt állandósítani tudja a rájátszásra a miskolci gárda, akkor kifejezetten sikeres tavasza lehet. A Csata hazai pályán extrán dobja a triplákat és ha a lepattanózást azon a szinten tudja tartani, ahogy tette szerdán a második félidõben, akkor viszont megszorongathatja riválisát.

 

AZ ELSÕ MECCS

Aluinvent DVTK – NKE-FCSM Csata 81-70 (17-15, 27-18, 22-18, 15-19)

Hirdetés