Hirdetés
USA

Liz Cambage hosszabbított a Las Vegas Aces csapatával:

:

Hirdetés

A Las Vegas Aces bejelentette, hogy szerződést hosszabbított a klub és Liz Cambage.

Az elmúlt szezon egyik nagy visszhangot csapatváltása volt, amikor Liz Cambage Dallasból Las Vegasba került. Az igencsak nehéz természetű, de elvitathatatlanul zseniális ausztrál center az első évében az alapszakaszban 32 meccsen 25.2 perc alatt 15.9 pontot, 8.2 lepattanót és 2.1 gólpasszt átlagolt. A rájátszás öt mérkőzésén 30.6 perc alatt 23.6 pontot, 11.4 lepattanót és 2.0 gólpasszt.

Tavaly Liz és az Aces adott egy esélyt egymásnak a közös munkára. Ez jobban sikerült, mint azt képzelni mertük volna. Liz a világ egyik meghatározó játékosa. Várjuk vissza, miközben folytatjuk utunkat a bajnoki cím megszerzése felé.

– nyilatkozta Bill Laimbeer vezetőedző.

Liz Cambage esetében nem a hosszabbítás volt a kérdés, hanem az, hogy Angel McCoughtry megszerzése után milyen feltételekkel tudják a szabályok adta keretek között újra szerződtetni. Végül a sajtóhírek egyéves 185000 dolláros szerződésről szólnak, amit az új kollektív-szerződéssel bevezetett 30000 dolláros úgynevezett time-off bónusz egészít ki. Ez a juttatás nem számít a fizetési sapka alá, lényegében a holtszezonban való rendelkezésre állásért járó egyszeri összeg.

Fotó: Las Vegas Aces

Hirdetés