Hirdetés
Archivum

Liz Cambage visszatér a WNBA-be:

:

Hirdetés

A jelenleg a WNBL fináléjában brillírozó Liz Cambage egy interjúban bejelentette, hogy ismét megpróbálkozik felépíteni karrierjét az Egyesült Államokban. Visszatér a WNBA-be.

Fotó: wnbl.com.au/melbourne

Fotó: wnbl.com.au/melbourne

Liz Cambage játékjoga 2011-ben a Draft-on a második helyen kelt el. Akkoriban az ausztrál center a nõi szakág egyik legnagyobb feltörekvõ sztárja volt. Zsákolásai a videómegosztókon még azok számára is ismertté tették a nevét, akik nem követték napi szinten a sportágat.

A WNBA szereplés nem hozta el a várt áttörést az ausztrálok klasszisának. Sõt… Mindössze két szezont töltött a ligában, de ez idõ alatt sérülések és súlyos fegyelmi kérdések is hátráltatták az elõmenetelét.

„Hosszú ideig a döntõ melbourne-i meccse az utolsó hazai fellépésem. Kész vagyok visszamenni a tengerentúlra játszani. A Dallasnál van a játékjogom, szeretnék oda visszatérni.” – mondta Cambage.

A Dallas Wings stábja vélhetõen Glory Johnson mellett fogja szerepeltetni az ausztrál klasszist. Ez pedig azt jelentheti, hogy a jelenleg szabadügynök státuszú Courtney Paris távozhat a klubtól.

Hirdetés