Hirdetés
Archivum

Los Angeles – Washington rangadó az éjszaka programjában:

:

Hirdetés

Keddrõl szerdára virradóra egy mérkõzést rendeznek a WNBA-ben. Ezen a Los Angeles Sparks fogadja a Washington Mystics alakulatát, így óriási rangadóra készülhetünk.

A Los Angeles Sparks már hétfõn a címlapokra került, amikor bejelentették Candace Parker visszatérését. A klasszis játékos elsõ tétmeccsét vívhatja idén a WNBA-ben a felkészülés alatt elszenvedett sérülése után. A Sparks nélküle is négy gyõzelmet gyûjtött. Érdekes hétvége után vannak Los Angelesben, miután extra játékkal remek meccset nyertek egyik közvetlen riválisuk a Phoenix Mercury otthonában. Utána viszont hazai pályán óriási meglepetésre alulmaradtak az ekkor már Bria Hartley-t nélkülözõ New York Liberty-vel szemben. Ez a vereség mutatta meg igazán, hogy egy ilyen sûrû idõszakban szûkös a rotáció. Chiney Ogwumike 26, Nneka Ogwumike 20 és Chelsea Gray 18 pontja ellenére nem tudtak nyerni. Nem véletlen, hogy Parker visszatérése kapcsán felgyorsultak az események.

A Washington Mystics-bõl hirtelen kétarcú csapat lett. A szezont bombaformában indították. Akadt egy négymeccses gyõzelmi sorozatuk, ahol átlagban 18 ponttal múlták felül a riválisaikat. Ekkor az Elena Delle Donne és Kristi Toliver nevével fémjelzett csapatot mindenki favoritnak kiáltotta ki. Most viszont beleszaladtak két vereségbe. Mivel a Connecticut Sun és a tavalyi döntõbeli riválisuk a Seattle Storm közvetlen riválisuknak tekinthetõ, így ez igencsak érzékenyen érinti õket. Shatori Walker-Kimbrough-nak és társainak nagyon szurkolunk itthonról, de azt tapasztalni, hogy támadásban és védekezésben visszaesett a hatékonyságuk. Sokkal hullámzóbbak, mint korábban. A Storm-mal szemben a 22-8-as negyedik negyedet rontották el. Sok múlik azon, hogy a festékben meg tudják-e állítani a Sparks sztárjait. Ha nem, sorozatban harmadszor maradhat alul a tavalyi nagydöntõs.

Statisztika

Washington Mystics

Los Angeles Sparks

Hirdetés