Hirdetés
Archivum

Louella Tomlinson a PINKK legújabb igazolása:

:

Hirdetés

Louella Tomlinson a Pinkk Pécsi 424 csapatába szerzõdött, Laczi Edit szünetelteti a profi pályafutását.

Forrás: PINKK Pécsi 424 sajtóközlemény

A 193 cm magas, 25 éves ausztrál center érkezik Nápolyból Pécsre, ahol az elõzõ szezonban, az olasz A2 ligában 14,7 pontot, 12,9 lepattanót és 3,4 blokkot átlagolt. 2011/12-es szezonban az ausztrál bajnokságot nyert, a Dandenong Rangers csapatával. Korábban az amerikai egyetemi bajnokságban ( NCAA Division 1 St Mary’s csapat) minden idõk blokk rekordját tartotta. 667 blokkot adott ellenfeleinek az ottani játékévei alatt. Egy szezon alatt elért blokkok rekordját többször megdöntötte. Összesített átlaga: 16,9 pont 11,1 lepattanó és 6,3 blokk. (A blokk rekordját a zsákoló fenomén Brittney Griner döntötte meg.) Csapataiban többször megválasztották az év védekezõ játékosának.

Laczi Edit sokáig gondolkodott jövõjén, most úgy döntött, hogy ebben a szezonban pihen és a magánéletére szeretne koncentrálni. A csapatban nagy ûrt hagyott ezzel maga után, mindenképpen visszavárjuk, amint újra erõs motiváltság hajtja a kosárlabda felé.
A Pinkk edzõje, Roberto Hernández már megérkezett és a felkészülés kezdését tervezi. Ebben a szezonban megerõsített szakmai stáb segíti a munkáját.

Telek István erõnléti edzõ 24 éve foglalkozik atléták felkészítésével,3 évig volt a nõi hétpróba válogatott egyik edzõje. Jelenleg a PMFC Akadémia koordinációs-kondicionális vezetõje és PTE oktató.

Dr Papp Zsolt csapatorvos

Csipak Krisztina masszõr

A Pinkk Pécsi 424 kerete a 2013-14-es szezonra ezzel majdnem teljessé vált, még egy játékos érkezése várható.

Iványi Dalma, Sarok Nikolett, Ruják Nóra, Ágnerné Kováts Nóra, Lengyel Dalma, Erõs Fruzsina, Adamecz Lilla (BSE), Katona Szidónia (Vasas Csata), Õri Györgyi (Gyõr), Gyõri Dóra (USA), Tijana Ajdukovic (Parma) Janka Mincikova (MBK Ruzomberok), Louella Tomlinson ( Saces Dike Napoli)

A PINKK augusztus 15-tól kezdi az edzéseket, majd edzõmeccsel nehezített edzõtábor lesz szeptember 2 és 9 között Balatonbogláron, a Mocsai Lajos vezette Nemzeti Kézilabda Akadémia létesítményeiben.

A csapat két felkészülési tornán vesz rész; a Sió kupán, Szekszárdon (szeptember 13-15 ) és a Szpartak Moszkva, UNIQA Euroleasing Sopron, HAT-AGRO UNI Gyõr csapatok társaságában a gyõri nemzetközi tornán (szeptember 20-21).

VIDEÓ: Louella Tomlinson 2010-11

Hirdetés