Hirdetés
Archivum

MAFC – OMEGA összefogás Gereben Líviáért:

:

Hirdetés

Jótékonysági árverés Gereben Lívia gyógykezelésének támogatására.

MAFC – OMEGA összefogása:

A kosaras társadalom körében egy szomorú hír, mint villámcsapás érkezett a belgrádi nõi Európa – bajnokságot megelõzõen: Gereben Lívia nem tarthat a csapattal. Az orvosi vizsgálaton leukémiát diagnosztizáltak nála. A hír futótûzként terjedt el nem csak itthon, hanem a nemzetközi kosaras berkekben is.

Akadémiánk vezetõje, Kangyal Gergõ és édesapja, a MAFC és a magyar válogatott egykori legendás irányítója, Kangyal Tibor – aki maga is átesett hasonló betegségen – arra gondoltak, hogy a klubbal közösen megpróbának segíteni Líviának és a Családjának.

A két Kangyal az alábbiakban mesélt a történetrõl:

– Otthon a kezünkbe került az OMEGA együttes 1959 – ben kiadott elsõ aranylemeze, amit 50 évvel ezelõtt vásároltam. Régi barátság fûz az együttes frontemberéhez, Kóbor Jánoshoz, aki mûszaki egyetemi tankörtársam lévén gyakran járt ki a MAFC – Honvéd rangadókra. Ezzel az ereklyével azt akartam biztosítani, hogy ne csak neki legyen emléke a közös múltunkról” – mondja Kangyal Öcsi. -Megkerestük Janit azzal a kéréssel, hogy az augusztus 3 – i balatonlellei koncerten az együttes jelenlegi tagjai aláírásukkal tegyék még különlegesebbé ezt a lemezt. Az ötlet Jánosnál és zenésztársainál teljes megértésre és támogatásra talált. A koncert során, a színpadon a közönség elõtt meg is történt az egyedi lemez dedikálása, melyet ott helyben fel is ajánlottam jótékonysági árverésre, hogy ezzel is támogassuk Líviát. Felemelõ érzés volt, hogy az eseményt követõen a szépszámú közönség hosszasan tapsolt Livi küzdelmének sikeréért.”

– Hitem szerint elsõsorban nem csak az anyagi természetû segítség, hanem az, hogy két ilyen patinás társulat, mint az OMEGA zenészei és a MAFC kosarasai együtt nyújtanak támaszt Livinek, sokat segíthet a betegség elleni harcában” – vette át a szót Gergõ. – Ezért döntöttünk úgy, hogy az Akadémiánk is csatlakozik az akcióhoz, ezzel képviselve minden játékosunk, edzõnk és vezetõnk jókívánságait Lívia mielõbbi gyógyulásához és a kosárlabda pályára való visszatéréséhez.

Licitálni a a Kosarasok Klubja Facebook – oldalán ( https://www.facebook.com/groups/773007493032663/ ) lehet.

A kikiáltási ár 100.000.- Ft, a licit augusztus 20-án, éjfélkor zárul.

A megosztásokat, felajánlásokat elõre is köszönjük!

Hirdetés