Hirdetés
Archivum

Magabiztos gyõzelemmel kezdett Jekatyerinburgban a 3×3-as válogatott:

:

Hirdetés

Kedden megkezdõdött Jekatyerinburgban a FIBA 3×3 Women’s Series negyedik állomása. A magyar válogatott számára jól sikerült a bemutatkozás. Csehországot 21-13-ra gyõzték le a mieink.

Az elsõ találatot még a csehek szerezték egy duplából, de ezt követõen Papp és Goree két-két villanásával 4-2-re fordítottunk. A folytatásban Böröndy Vivien is eredményesnek bizonyult. Az elsõ játékmegszakításhoz végül 7-0-s vezetésrõl érkeztünk.

A mérkõzés középsõ szakasza sikerült igazán extrán, hiszen 10-3-as futást láthattunk a magyar lányoktól. Goree 5, Böröndy 2 ponttal vette ki a részét ebbõl, de betalált Papp és Thaodoreán is. A játék minden elemében a rivális fölé kerekedtünk. Különösen a lepattanókat szedte exrtán válogatottunk.

Az utolsó 3 és fél percben már nem volt kérdés a gyõztes kiléte. 17-10 után Goree, Theodoreán, illetve Böröndy találata zárta le a meccset. Végül 1 perc 50 másodperccel a 10 perces játékidõ vége elértük a 21 pontot. Remek kezdés a tornán! Folytatás magyar idõ szerint Mongólia ellen.

Eredmény

Magyarország  -Csehország 21-13

Pontszerzõink: Goree 9, Papp 4, Böröndy 5, Theodoreán 3.

Hirdetés