Hirdetés
Archivum

Magabiztosan verte Szerbia Argentínát, Crvendakic 8, Skoric 6 pontja:

:

Hirdetés

Hétfõn lezárult a kínai Hszingjicsüanban a Négy Nemzet Tornájának elsõ állomása. A harmadik játéknapon Szerbia 69-43-re legyõzte Argentínát.

Fotó: KSS.rs

Fotó: KSS.rs

A szerbek Kínától és Ausztráliától is vereséget szenvedtek a torna elsõ két napján. A nemzeti szövetségük beszámolója szerint azonban hétfõn már lényegesen jobb formát mutatott csapatuk. A magabiztos gyõzelmet hozó találkozón a két középsõ negyedet 46-13-ra nyerte a szerb válogatott. A lepattanócsatában is jobbnak bizonyultak Argentínánál és a duplákat tekintve elõször lépte át a tornán az 50%-ot a mezõnymutatójuk.

A 69-43-as gyõzelem alkalmával az elmúlt évadban vagy a következõ szezonban hazánkban játszó játékosokat tekintve a 8 pontos Aleksandra Crvendakic lett a legeredményesebb. Mellette Maja Skoric 6, Sanja Mandic 5, Jovana Popovic 4, míg Tijana Cukic 2 egységig jutott. A záró nap másik meccsén Ausztrália a 17 pontos Katie Ebzery vezetésével 68-58-ra verte Kínát. A csapatok költöznek, egy másik nagyvárosban folytatják a szereplésüket július 19. és 21. között. Ekkor hasonló körmérkõzéses rendszerben zajlanak a küzdelmek.

Hirdetés