Hirdetés
Magyarország

Magyar csapatok összecsapásával folytatódik az Európa Kupa – A DVTK a Ludovika-FCSM Csatát fogadja:

:

Fotó: dvtk.eu

Hirdetés

Szerdán megkezdődik az Európa Kupa visszavágók sorozata, mely során este 18 óra 30 perctől a DVTK fogadja a Ludovika-FCSM Csatát.

November 3., szerda
18:30 DVTK – Ludovika-FCSM Csata
Miskolc, DVTK Aréna

Utoljára, a magyar bajnokságban Földi Attila tanítványai a BKG-PRIMA Szigetszentmiklós csapatához látogattak, akiket idegenben sikerült legyőzniük 65-96-es arányban. A miskolciak vezetőedzőjének nyilatkozata szerint egy hullámzó perióduson van túl a csapat, és reméli, hogy a szigetszentmiklósiak elleni magabiztos győzelem csak a kezdete volt jó teljesítményüknek.

Az Európa Kupában jelenleg kettő győzelem és egy nyereség a DVTK mérlege. A miskolci alakulat következőnek megint csak a Ludovika-FCSM Csata ellen mérkőzik meg, akik ellen eddig kétszer is pályára léptek a 2021/22-es szezon során. Fele más eredmények születtek, hiszen előszőr a budapestiek arattak egy hosszabbításos győzelmet a magyar bajnokságban, majd pedig a diósgyőrieké volt az öröm, akkor viszont már az Európa Kupa színeiben.

Folytatódik az erőltetett menet, de végre hazai pályán, szépszámú közönség előtt! Biztosak vagyunk abban, hogy nagyszerű hangulat fogja várni a csapatokat, reméljük, hogy ez feldob majd minket, nem szabad emiatt görcsössé válnunk. Sportszakmai célunk az, hogy a megfelelő regenerációt biztosítsuk a kulcsjátékosoknak, és egy nap lépést tegyünk a továbbjutás felé.

– nyilatkozta Földi Attila vezetőedző a klub honlapján.

November 3-án eldől, hogy a két Európa Kupában szereplő magyar csapat közül ki felé is billen a mérleg, nem máshol, mint a DVTK Arénában, mely hivatalosan is megnyitja kapuit a nagyközönség előtt. A mérkőzésre a DVTK fiatal játékosa, Tóth Franka invitálja a szurkolókat:

Hirdetés