Hirdetés
Archivum

Magyar dupla-duplát is hozott az ünnepi hétvége elsõ játéknapja az Egyesült Államokban:

:

Hirdetés

Az Egyesült Államokban Hálaadás miatt ünnepi hétvége van, ami az egyetemi sportban igazi nagyüzemet hoz. A magyar lányok is kisebb tornákon szerepelnek. Az alábbiakban a péntekrõl szombatra virradóra született eredményeket tekintjük át.

A Duquesne Albuquerque-ban a UNM Thanksgiving tornán vesz részt, ahol az elsõ napon a North Carolina A&T gárdáját verték 81-67-re. Szamosi Aamdea 24 perc alatt 11 ponttal és 4 lepattanóval vette ki a részét a sikerbõl. Kuttor Enikõ pedig 3 percet töltött a pályán.

A Florida International University FIU Turkey Slam néven rendez tornát, melynek nyitó napján 95-83 arányban alulmaradtak a Marquette csapatával szemben. Hegedûs Janka 35 perc alatt 9 pontot és 1 lepattanót szerzett.

Az East Carolina University számára a Lone Star Showcase küzdelmei már péntek hajnalban megkezdõdtek, így két mérkõzésükrõl számolhatunk be. A Creighton együttesével szemben 91-66 arányban maradtak alul. Ekkor Csutorás Fanni 20 perc alatt 3 pontot és 3 lepattanót jegyzett. A második napon az Eastern Washington University ellen összejött a gyõzelem, melybõl Csutorás 15 perc alatt 3 ponttal és 1 lepattanóval vette ki a részét.

Az Oral Roberts University csapata az Oklahoma State otthonában 59-55-ös vereséget szenvedett. Balla Dorottya 18 perc alatt 2 pontot és 2 lepattanót jegyzett.

Az Armstrong State University Hawaii-ra látogatott, ahol az Oahu Thanksgiving Classic-on vettek részt. A csapat mindkét mérkõzését megnyerte, a University of Hawaii at Hilo elleni 70-53-as siker alkalmával Barta Brigi 17 ponttal és 10 lepattanóval dupla-duplát ért el. A BYU-Hawaii elleni 69-57-es gyõzelem során pedig 13 pont és 5 lepattanó került a neve mellé.

Udvardi Sarolta csapata a San Jacinto College-North a Hill College együttesétõl 54-48-as vereséget szenvedett. Udvardi Sarolta neve mellé 1 sikeres büntetõt és 1 lepattanót jegyeztek fel.

Hirdetés