Hirdetés
Archivum

Magyar Gergely a miskolci utánpótlásban dolgozik tovább:

:

Hirdetés

Az U16-os válogatott és az Atomerõmû KSC Szekszárd korábbi vezetõedzõje Magyar Gergely a miskolci utánpótlásban a DVTK-ÉLKSK-nál dolgozik tovább szakvezetõként – adta hírül a Boon.hu portál.

Az NB I/B-s kerettõl lefelé (U19, U17, U15, U13, U12, U11) a miskolci utánpótláscsapatokat versenyeztetõ DVTK-ÉLKSK hétfõn tartotta az évnyitóját. A klubhoz érkezõ új vezetõedzõt ezen mutatta be Király Sándor szakmai igazgató.

„Mivel a szervezeti keretek megvannak a minõségi munkavégzéshez, így a sportolók mennyiségi létszámának megtartása mellett a minõségre szeretnénk minél nagyobb hangsúlyt fektetni az elkövetkezõ idõszakban. Ezért is döntöttünk a szakembergárda megerõsítése mellett, ennek jegyében került hozzánk Magyar Gergely, aki vezetõedzõként dolgozik a diósgyõri kosárlabda-utánpótlásért.” – fogalmazott a Boon.hu portál összeállítása szerint Király Sándor, aki ismertette azt is, hogy az MKOSZ 23 sportszervezetet vizsgáló auditján a diósgyõri klub a 4. helyet érte el.

„Szeretném a tudásom legjavát átadni a fiataloknak, és természetesen elérni azokat a célokat, amelyeket a szakmai igazgatóval megfogalmaztunk, kitûztünk.” – mondta Magyar Gergely, aki Miskolcon nõtt fel, így gyakorlatilag hazatért azzal, hogy elvállalta azt a feladatot.

Az évnyitón az is elhangzott, hogy Maikel Lopez az Aluinvent DVTK vezetõedzõje a felnõtt csapat edzéseinek kezdetéig a következõ két hétben az utánpótláscsapatok foglalkozásait látogatja majd. A felnõtt csapathoz kapcsolódó hír az is, hogy kiegészült és véglegessé vált a felkészülési meccsek korábban bemutatott menetrendje. Mégis lesz a DVTK-nak hazai rendezésû elõszezon találkozója, szeptember 13-án kedden a kisebb kassai csapat a Cassovia Ko¹ice látogat Miskolcra. A kolozsvári torna korábban be nem jelentett negyedik résztvevõje pedig a bolgár Montana lesz – olvasható a DVTK. eu portálon. IDE KATTINTVA a csapat teljes felkészülési menetrendje elérhetõ.
 

Hirdetés