Hirdetés
Magyarország

Maja Skoric a szekszárdi lehetőségről

Hirdetés

A napokban a Nemzeti Sportnak adott interjút Maja Skoric, aki az Aluinvent DVTK együttesétől igazolt Szekszárdra. A szerb válogatott játékos nagy tervekkel készül az új évadra.

“Ismerem az Atomerőműt – amely egyre ambiciózusabb –, a vezetőket, az edzőt és a játékosokat is, tisztában vagyok azzal, hogy mit vállalok.” – mondta a sportlapnak, mielőtt a bajnoki címről szőtt terveket is érintette: “Mindannyiunknak ugyanaz a küldetése, ami tökéletes helyzet. Erős a keretünk, de nem lehet ígérni, hogy bajnokok leszünk – viszont megpróbáljuk. Kell cél, anélkül nem is érdemes sportolni. ”

A DVTK-tól az Atomerőmű KSC Szekszárdhoz Skoric mellett Cyesha Goree és Zele Dorina szerződött. A szerb játékos azonban hagnsúlyozta, hogy nem volt összebeszélés: “Szó sincs ilyesmiről. A magyar bajnokságban nem meglepő, ha egy légós klubot vált, de megértem, ha a szurkolóknak furcsa. Mindkettejüket nagyon szeretem, remek emberek és játékosok, örülök, hogy továbbra is egy csapatban kosárlabdázunk.” – tette hozzá a Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatában.

A szekszárdi csapatnál cél az Euroliga szereplés, ami Maja Skoric számára is egy nagy lehetőség lenne:

Ez az egyik bakancslistás tétel, amelyet mielőbb szeretnék kipipálni. Fantasztikus lenne, ha akár a selejtezőn keresztül, akár szabadkártyával, de már ebben a sorozatban indulhatnánk és a világ legjobbja ellen játszanánk.

A teljes beszélgetés ITT olvasható.

Fotó: FIBA.Basketball