Hirdetés
Magyarország

Maja Skorics a bajnoki címet célozza meg a Szekszárddal:

:

Hirdetés

Az Atomerőmű KSC Szekszárd hivatalos honlapján portré-sorozatban mutatják be az új érkezőket. Elsőként Maja Skoric beszélt a várakozásairól.

A 30 éves, 186 centiméter magas szerb bedobó már hét szezont lehúzott a magyar élvonalban – Miskolc volt az első állomás 2011-ben –, mielőtt csatlakozott volna a szekszárdi klubhoz, olvasható a portréban. A szerb válogatottal 2019-ben Európa-bajnoki bronzérmes klasszis akkor tette le névjegyét igazán az NB I-ben, amikor három idényen keresztül a Cegléd vezéreként játszott, s a bajnokság egyik legjobbja volt.

Ideje volt már váltani az előző két miskolci év után, úgy éreztem, új impulzusokra van szükségem. Erős keretet sikerült kialakítani Szekszárdon, masszív csapatunk lesz, de öten vagyunk újak, idő kell ahhoz, hogy egységessé váljunk. Nem ígérjük, hogy bajnokok leszünk, mert a sport nem így működik, de mindenképpen megpróbáljuk. Remek közegbe kerültem, a Szekszárd híres az összetartásáról, én is hamar beilleszkedtem, s az első naptól kezdve otthon érzem magam.

mondta a klub honlapjának Maja Skoric,.

Fotó: kscszekszard.hu

Hirdetés