Hirdetés
Archivum

Maja Vucurovic Spanyolországban folytatja:

:

Hirdetés

Hivatalossá vált, hogy az elmúlt évadot a PEAC-Pécsnél töltõ Maja Vucurovic Spanyolországban az Araski játékosa lesz.

Azt már a következõ szezonra vonatkozó pécsi terveket vázoló közlemény óta tudjuk, hogy Maja Vucurovic távozik a PEAC-tól. A 188 cm magas szerb játékos nem zárt rossz szezont Pécsett. A bajnoki alapszakasz 20 találkozóján 24.2 perc alatt 9.9 pontot és 5 lepattanót átlagolt. A rájátszás négy mérkõzésén pedig 30.8 perc alatt 10.3 pont és 6.3 lepattanó átlaggal zárt. Az Európa Kupában 29.1 perc, 9.3 pont és 6 lepattanó került a hat találkozót összegzõ statisztikai lapjára.

Maja Vucurovic új együttese az Araski nagy várakozásokkal futott neki az elmúlt évadnak, miután a 2016/2017-es szezonban egészen az elõdöntõig meneteltek. Végül azonban csak a 10. helyen zártak. Átalakul a keretük, melybõl Vucurovic szerzõdtetésének bejelentése után már nyolc nevet ismerhetünk.

Magyar kötõdés, hogy a korábban a DVTK-t erõsítõ Romina Ciappina is itt szerepel jövõre. Az általunk kiemelt két játékos mellett Izaskun García, Paula Estebas, Natalie Van den Adel, Ariel Edwards, Laura Pardo és Umo Diallo rendelkezik szerzõdéssel a következõ évadra. Még egy amerikai légiós igazolását tervezik.

Hirdetés