Hirdetés
Magyarország

Mányoky Réka és Miklós Melinda a következő évadban is a Szekszárdot erősíti:

:

Fotó: Atomerőmű KSC Szekszárd / Janter Zsolt

Hirdetés

Az Atomerőmű KSC Szekszárd bejelentette, hogy Mányoky Réka és Miklós Melinda a következő évadban is a csapatot erősíti.

Fontos és örömteli hírrel jelentkezünk! A 2021/22-es szezon végeztével sokan érdeklődtetek, hogy vajon milyen lesz a következő évi csapatunk kerete; most, a bajnokság végeztével mi is elérkezettnek láttuk az időt, hogy nyilvánosságra hozzuk terveinket az előttünk álló évadra.
Természetesen ez Szekszárdon nem indulhat máshogy, csakis a fiatal magyar tehetségekkel, hiszen a jövő velük kezdődik – ezért örömmel jelenthetjük be (korábbi megegyezésünknek megfelelően) immár hivatalosan is, hogy a KSC két üdvöskéje, Mányoky Rékus és Miklós Melinda továbbra is nálunk játszik majd!
Egyesületünk mindig nagy hangsúlyt fektetett az utánpótlás képzésére, illetve a helyi tehetségek beépítésére, ezért nagyon nagy öröm számunkra, hogy mindkét fiatal válogatottunk bizalmat szavazott a folytatást illetően – hiszen ők is tudják, hogy nálunk, Szekszárdon EGYÜTT SEMMI SEM LEHETETLEN!

– fogalmaz a szekszárdi klub Facebook oldala.

Nézzük számokban a két játékos 2021/2022-es szezonját. Mányoky Réka a bajnoki alapszakaszban 20.2 perc alatt 5.7 pontot, 3.1 lepattanót és 2.2 gólpasszt átlagolt. A rájátszásban 22.4 perc alatt 2.6 pontot, 2.4 lepattanót és 2 gólpasszt. Az Euroligában pedig a selejtezővel együtt 15 mérkőzésen kapott lehetőséget. Ezeken átlagban 15.3 perc alatt 1.5 pontot, 1.9 lepattanót és 1.3 gólpasszt jegyzett.

Miklós Melindával a hétvégén készítettünk egy átfogó beszélgetést a 2021/2022-es évadról. Az alapszakaszban Miklós Melinda 20.8 perc alatt 7.1 pontot, 2.8 lepattanót és 2.4 gólpasszt átlagolt. A rájátszásban 17.4 perc alatt 6 pontot, 2.6 lepattanót és 1 gólpasszt.  Az Euroligában a selejtezővel együtt szintén 15 meccsen lépett pályára, 18 perc, 2.4 pont, 1.2 lepattanó és 1.9 gólpassz átlaggal.

Hirdetés