Hirdetés
Utánpótlás

Mányoky Réka visszatekintése az elmúlt évadra:

:

Hirdetés

Az NKE FCSM Csata színeiben a 2019/2020-as évadban Mányoky Réka 20 mérkőzésen 17.8 percet, 2.6 pontot, 1.6 lepattanót és 1.6 gólpasszt átlagolt. A fiatal játékost az utanpotlassport.hu kérdezte.

Az előző szezon végén egyre többször jutottam szóhoz, és ez nagyon meglepett. Az új kiíráshoz érkeztünk, amelyben rendszeresen a pályán találtam magam − nagyon elégedett vagyok azzal, hogy ilyen sokszor lehettem az együttes segítségére. A teljesítményemen van még javítanivaló, de azt hiszem, ez a koromból adódóan természetes.

– mondta utanpotlassport.hu portálnak.

Az összeállításban Mányoky Réka a távlati terveiről is beszélt:

Kiváló légiósokat talált a vezetőség, akikkel tökéletes összhangban volt a csapat. Nem csak remek kosarasok, hanem jó emberek is, ily módon kovácsolódtunk össze igazán. A bajnokság idő előtti vége emiatt érintett minket különösen rosszul: kíváncsiak lettünk volna rá, meddig juthatunk el. A klubbal kötött szerződésem még egy évig él, szóval a célom természetesen az, hogy mindent beleadva segítsem az együttest, fejlődjek. Ami pedig a csapatot illeti: számtalan olyan párharcból kerültünk ki győztesen, amelynek végén bármelyik fél örülhetett volna, nem kétség, gyakran meglepetést okoztunk. Szeretnénk az idei eredményekhez méltó módon szerepelni, megtartani ezt a formát, s talán azt is állíthatom, még egy lépcsőfokkal feljebb lépnénk a folytatásban.

A teljes interjú IDE KATTINTVA olvasható.

Fotó: MKOSZ / Rébay Viktor

Hirdetés