Hirdetés
Archivum

Már 9-0-nál tart a Minnesota Lynx:

:

Hirdetés

Péntekrõl szombatra virradóra három mérkõzést rendeztek a WNBA-ben. Az alábbiakban a játéknap rövid összefoglalója következik.

A Minnesota Lynx 110-78-ra verte az Atlanta Dream gárdáját. A nagy különbség kicsit csalóka. A Dream egészen a harmadik negyed hajrájáig látótávolságban tudott maradni. A játékrészt azonban 14-4-es sorozattal zárta a Lynx, a záró szakaszt pedig 32-15-re hozták. A Minnesota ezzel még mindig veretlen, 9-0-val állnak. Maya Moore 19 ponttal lett a gyõztes csapat legeredményesebbje.

A Chicago Sky 73-64-re gyõzte le az Indiana Fever gárdáját. A két csapat három negyeden át fej-fej mellett haladt. A Sky 5 pontos elõnnyel kezdte a záró szakaszt, de Elena Delle Donne, a 16 ponttal és 12 lepattanóval karriercsúcsot szállító Imani Boyette és Jamierra Faulkner vezéreltével a Sky gyorsan növelte a különbséget. A legnagyobb elõnyük 73-59-nél a 14 egységet is elérte. Allie Quigley 18 perc alatt 6 pontot szerzett.

A nap harmadik találkozóján  Connecticut Sun 77-76-ra legyõzte a Seattle Storm gárdáját. Alyssa Thomas 0.6 másodperccel a lefújás elõtt szerezte a gyõztes találatot. A Storm a második etap elejétõl kezdve egészen az utolsó másodpercekig vezetett a mérkõzésen.


Eredmények és statisztikák

Seattle Storm – Connecticut Sun 76-77
Chicago Sky – Indiana Fever 73-64
Minnesota Lynx – Atlanta Dream 110-78
 

Hirdetés