Hirdetés
3x3

Már csak a magyar “A” válogatott veretlen Debrecenben:

:

Hirdetés

Újabb hét mérkőzéssel folytatódtak a debreceni 3×3-as ifjúsági fesztivál leány kosárlabda tornájának küzdelmei. A magyar “A” válogatott továbbra is veretlen.

A nap első leány mérkőzésén az “A” válogatottunk 13-7-re győzte le Szlovéniát. A nyitó napon riválisunk is megnyerte mindkét találkozóját, de ezúttal jó kezdéssel hamar egyértelművé tette fölényét a magyar csapat. Az első percekben 5-1-re léptünk el és innentől nem volt kérdés a siker. A folytatásban Észtország volt a rivális és ekkor “A” válogatottunk végig vezetve 21-11-es győzelmet ért el. A meccset lezáró 21. pontot 51 másodperccel a 10 perces játékidő vége előtt jegyeztük.

Megszerezte első győzelmét a “B” válogatottunk is. A nap utolsó mérkőzésén Izraelt 14-5-re vertük. A mérkőzés felénél már 10-3-ra vezettünk és onnantól nem engedték ki az irányítást a magyar lányok. A “B” válogatott ezt megelőzően Csehországgal mérkőzött és ott ellenfelünk érvényesítve fölényét az erőviszonyoknak megfelelően 21-11-re győzött.

A debreceni fiatalok is kétszer léptek pályára és szintén megszerezték első sikerüket. Izrael felett arattak 10-4-es győzelmet. A találkozón 4-4-ig fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd a hajrában a debreceni lányok kerültek fölénybe. Ezt követően Szlovénia volt az ellenfél és érezhetően sokat kivett a csapatból az előző végjáték. A második fellépésük során is nagyot küzdöttek a debreceniek, de 22-6-ra alulmaradtak.

Eredmények

Szlovénia – Magyarország ”A” 7-13
Csehország – Magyarország 21-13
Izrael – Debrecen 4-10
Magyarország ”A” – Észtország 21-11
Debrecen – Szlovénia 6-22
Észtország – Csehország 12-10
Magyarország ”B” – Izrael 14-5

Tabella

Fotó: 3×3 Debrecen Facebook

Hirdetés