Hirdetés
Magyarország

Már nem Iványi Dalma az UNI Győr vezetőedzője:

:

Fotó: Nagy Gábor

Hirdetés

Az UNI-Győr – MÉLY-ÚT a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a következő évadban már nem Iványi Dalma irányítja vezetőedzőként a győri együttest.

Iványi Dalmának megköszönjük az elmúlt két évet. Értékeljük, hogy sokat vállalt, sokat kockáztatott, mikor elvállalta a vezetőedzőséget Győrben. Emberileg és szakmailag is felnézünk rá, de ahhoz, hogy a korábbi évekhez hasonló eredményt érjünk el, szükségünk lesz egy olyan szakemberre, aki a berögzült metódusokat felrázza, és új kihívások felé vezeti a csapatot

– indokolta a döntést Fűzy András klubelnök.

Iványi Dalma irányításával a magyar bajnokságban egy 3. és egy 5. helyet ért el a győri csapat, a Magyar Kupában tavaly és idén is a negyeddöntőben maradt alul, az Európa-kupában pedig előbb a koronavírus-járvány kellős közepén a győri buborékban rendezett csoportkör, majd a második évben a már hagyományos keretek között – oda-visszavágó rendszerben – lejátszott hat mérkőzés jelentette a végállomást.

Iványi Dalma mérlege a győri kispadon: 67 mérkőzés, 45 győzelem és 22 vereség.

“Köszönünk szépen mindent Dalma! Klubtörténetünk mindenkori részese maradsz. További sikeres és jó utazást kívánunk a kosárlabda világában!” – zárul a klub tájékoztatója.

Hirdetés