Hirdetés
Archivum

Már nincs veretlen csapat a WNBA-ben:

:

Hirdetés

Péntekrõl szombatra virradóra négy mérkõzést rendeztek a WNBA-ben. A legjobban várt rangadón a Los Angeles Sparks visszavágott a Minnesota Lynx együttesének a keddi vereségért és ez azt jelenti, hogy nincs már veretlen csapat a WNBA-ben. A Lynx nagy sorozata végül 13 gyõzelemnél állt meg.

Az LA Sparks 94-76-os gyõzelmet aratott a Minnesota Lynx gárdája felett. Az eredmény kicsit csalóka, hiszen 35 percen át egy kifejezetten szoros csúcsrangadót láthatott a publikum. A lefújás elõtt 5 perccel mindössze 71-68-ra vezetett a Sparks. Innen viszont rákapcsoltak és 13-4-es sorozatot csinált a Sparks, amivel 84-72-re léptek el 2 perccel a lefújás elõtt. A Lynx ebbõl az állásból már nem tudott visszajönni, csapatszinten a szezon eddigi leggyengébb dobóformáját mutatták. A Sparks legeredményesebbje Kristi Toliver lett, aki 25 pontot szerzett.

A Chicago Sky 80-79-es vereséget szenvedett a New York Liberty gárdájától. A szerdai kétszeri hosszabbításos Atlanta Dream elleni meccsen orrát törõ Tina Charles ott volt a Liberty keretében. Speciális maszkkal tudta vállalni a játékot és a 21 pontja, illetve 13 lepattanója kellett a csapata sikeréhez. A Liberty a saját életét nehezítette meg, 11 ponttal is vezettek a negyedik negyedben. A Sky két perccel a lefújás elõtt 78-77-re felzárkózott. Ezt követõen sokáig egyik csapat sem talált be, majd 39 másodperccel a lefújás elõtt Sugar Rodgers növelte 3 pontra a hazai elõnyt, míg a végeredményt Elena Delle Donne állította be.

Ami a többi találkozót illeti, a Phoenix Mercury 12 ponttal vette a Washington Mystics együttesét. A Seattle Storm pedig 98-81-re múlta felül a Connecticut Sun-t.


Eredmények és statisztika

Phoenix Mercury – Washington Mystics 91-79
Chicago Sky – New York Liberty 79-80
Los Angeles Sparks – Minnesota Lynx 94-76
Connecticut Sun – Seattle Storm 81-98

Hirdetés