Hirdetés
Archivum

Már Shatori Walker-Kimbrough is a fedélzeten Washingtonban:

:

Hirdetés

Vasárnap az elmúlt évadban a WNBA döntõjéig menetelõ Washington Mystics is megkezdte felkészülést a 2019-es szezonra. A csapatban már ott volt a hétfõi médianapon az Aluinvent DVTK színeiben remek európai szezont záró Shatori Walker-Kimbrough.

Fotó: Washington Mystics

Fotó: Washington Mystics

Shatori Walker-Kimbrough a DVTK-nál meghatározó játékosnak bizonyult a klub remek szezonja alkalmával. A bajnoki alapszakaszban 22 mérkõzésen 30.4 perc alatt 18.7 pontot, 4 lepattanót és 2.7 gólpasszt átlagolt. A rájátszás nyolc mérkõzésén pedig 28.5 perc alatt 12.3 pontot 3.8 lepattanót és 1.9 gólpasszt jegyzett átlagban.

A szimpatikus amerikai játékos ismét egy nagy terveket szövögetõ washingtoni csapathoz került. A tavalyi döntõs gárda magja együtt tudott maradni. Elena Delle Donne, Kristi Toliver, Ariel Atkins, LaToya Sanders és Natasha Cloud is egészségesen várta az edzõtábort.

Egy év kihagyás után visszatért a csapathoz a belgák extraklasszis magas játákosa Emma Meesseman, aki jelentõsen növeli a variációs lehetõségeiket a festékben. Három jelentõsebb távozójuk van a visszavonuló Monique Currie, a Los Angelesbe igazoló – szintén egykori DVTK-s – Tierra Ruffin-Pratt, illetve Krystal Thomas személyében.

A Washington Mystics hétfõn tartotta 2019-es médianapját. A fenti hivatalos sajtófotó is ott készült. Az alábbiakban pedig néhány kulisszák mögötti képet, illetve edzésfotókat láthatunk a klub Twitter oldalán.

Hirdetés