Hirdetés
Archivum

Marad a spanyol szakmai stáb Krakkóban:

:

Hirdetés

Fontos bejelentést tett szerdán a Wis³a Kraków vezetése. A spanyol szakmai stáb és a névadó támogató is újabb egy évre elkötelezte magát az együttes mellett.

Kellemes napjai vannak a Wis³a Kraków szurkolóinak. A csapat vasárnap megnyerte a bajnokságot, a klub elöljáró pedig szerdán bejelentették, hogy egy újabb szezonon át Jose Ignacio Hernandez és segítõje Jorge Aragones felel az együttes szakmai munkájáért. A klub anyagi helyzete is biztosított, mivel a névadó támogató, a fém csomagolóeszközöket gyártó CAN-PACK S.A jelezte, hogy egy újabb évig folytatja a szponzorációt.

A krakkói kerettel kapcsolatban kevesebb a konkrét információ. Lengyel lapértesülések szerint a gárda szeretné megtartani a hazai magját, melyet Paulina Pawlak, Ewelina Kobryn, Katarzyna Krê¿el és Magda Leciejewska alkot. Mellettük pedig a jelenlegi légiós sorból Erin Phillips, Nicole Powell és Yelena Leuchanka szolgálataira tartana igényt a lengyel bajnok. A vendégmunkások közül Gunta Basko és Andja Jelavic szinte biztosra vehetõ, hogy másik alakulat színeiben kezdi a következõ évadot.

Hirdetés