Hirdetés
Archivum

Maria Stepanovával hosszabbított a Jekatyerinburg:

:

Hirdetés

Bár már olyan felvetések is elhangzottak az Isztambulban dolgozó orosz újságírók részérõl, hogy Maria Stepanovának a visszavonulást jelentheti a Szpartak Moszkva elleni mérkõzésen elszenvedett keresztszalag szakadása, úgy néz ki, hogy ezek a félelmek alaptalanok voltak. A 33 éves orosz centerrel még a sérülés másnapján szerzõdést hosszabbított Jekatyerinburg.

A Jekatyerinburg klubigazgatója Maxim Ryabkov az orosz RIA hírügynökségnek elmondta, hogy ezzel a lépéssel is szerették volna támogatni Stepanovát az elõtte álló nehéz idõszakban.

„Azért hosszabbítottunk, mert tiszteljük Mashát, mint sportolót, mint embert és nem akarjuk, hogy egyedül érezze magát ezekben a nehéz idõkben. Ezzel a szerzõdéssel szeretnénk kifejezni, hogy továbbra is mellette állunk és egyben megköszönni azt, amit eddig a klubért tett. Mashával hét trófeát nyertünk, három bajnoki címet és négy kupát, illetve Európa három legjobb csapata közé kerültünk.” – fogalmazott Ryabkov.
 

Stepanovára hat hónap kihagyás vár, nem lehet ott az olimpián és csapata felkészülése során sem végezhet még teljes értékû munkát.

Hirdetés