Hirdetés
Archivum

Maria Vadeeva a héten csatlakozik a Los Angeles Sparks-hoz:

:

Hirdetés

Az oroszok klasszis centere Maria Vadeeva május 9-én útra kell Los Angelesbe, hogy becsatlakozzon a WNBA 2019-es szezonjára készülõ Los Angeles Sparks edzõtáborába.

Fotó: Los Angeles Sparks

Fotó: Los Angeles Sparks

Egy évvel ezelõtt Maria Vadeeva nem tudott részt venni a Los Angeles Sparks edzõtáborában, miután a vízumának ügyintézése a vártnál lassabban haladt és csak június közepén érkezett meg a csapathoz. Ezúttal viszont már a teljes felkészülést végig tudja majd csinálni.

“Május 9-én indulok Los Angeles-be és majd az Európa-bajnoki felkészülés utolsó szakaszára térek vissza a válogatotthoz. Az amerikai csapatom és a válogatott is ugyanolyan fontos számomra. A Sparks edzõt váltott és szeretnék találkozni vele, hogy lásson játékban, megmutathassam tudásomat. Tavaly vízum-problémák miatt a teljes elõszezonról lemaradtam. Nem ismertem az alapjátékokat és az elsõ négy meccset végig a padról kellett néznem, ami nagyon nehéz volt. Ezt nem szeretném még egyszer átélni. Minden apróság, amit tanulhatok, a hasznomra válhat. Az Európa-bajnokságot követõen pedig azonnal repülök is vissza.” – nyilatkozta Vadee a sportbox.ru portálnak.

Hirdetés