Hirdetés
Archivum

Maria Vadeeva a WNBA-ben is letette a névjegyét:

:

Hirdetés

Ahogy arról nagy terjedelemben hírt adtunk, a Los Angeles Sparks a Las Vegas Aces otthonában 83-70-es vereséget szenvedett a WNBA legutóbbi játéknapján. A csapatnál Maria Vadeeva teljesítményének örülhettek kizárólag. Az oroszok kiemelkedõen tehetséges centere extra teljesítményt nyújtott.

Fotó: Las Vegas Aces

Fotó: Las Vegas Aces

Maria Vadeeva képességei elvitathatatlanok. Itt Európában már nagyon sokszor megcsodálhattuk, akár a korosztályos, akár a felnõtt orosz válogatottban. Ahogy korábban Kurszkban, majd Jekatyerinburgban klubszinten.

Tavaly nyáron is megmutatta már tudását a WNBA-ben, de a debütálására rányomta a bélyegét, hogy vízum-problémák miatt a felkészülést akkor nem csinálhatta végig. Ezúttal nem akadtak ilyen gondok és Olaf Lange is elengedte az orosz válogatottól májusra Los Angeles-be.

Vadeeva a Los Angeles Sparks Las Vegas-i meccsén 24 perc alatt 24 pontot, 5 lepattanót jegyzett. A félidõben még “csak” 8 pontnál járt az orosz klasszis, de ehhez a harmadik negyedben 9-et, a negyedikben pedig 7-et tett hozzá. Ki kell emelni a két tripláját is, mivel a távoli dobások egyre inkább megjelennek a játékában, tovább színesítve azt.

Néhány szép villanás:

Hirdetés