Hirdetés
Európa

Marie Ruzicková várakozásai a Sepsiszentgyörgy szezonjával kapcsolatban:

:

Hirdetés

Az Atomerőmű KSC Szekszárdtól igazolt a Sepsiszentgyörgy együtteséhez Marie Ruzicková. A szlovák center a Sepsi-SIC együttesével Euroliga selejtezőre készül, ahol a Gironával mérkőznek majd. Ruzickovát a szezonnal kapcsolatos várakozásairól kérdezték a klub honlapján.

Nagyon szeretem a csapatomat, úgy gondolom, hogy fiatal és tehetséges, valamint tapasztalt játékosok alkotják. Tetszik az arénánk is, az egyik legszebb, és szeretném, ha telt ház előtt játszanánk, mint ahogy volt szerencsém néhány évvel ezelőtt az Ormanspor játékosaként. Nagy vágyam, hogy a szurkolók jelen lehessenek a mérkőzéseinken, és biztassanak minket. Eddig az idő nagy részében csak edzettünk, és nem hazudok, amikor azt mondom, hogy keményen készülünk. Biztos vagyok benne, hogy az erőfeszítéseink megtérülnek, ahogy elkezdődik a bajnokság, valamint 100 százalékosan hiszek az edzővel végzett közös munkában.

Néhány hét múlva Euroliga-selejtezőt játszunk a Girona ellen. Amikor keményen dolgozol és hiszel a befektetett munkában, nem marad más, mint a legjobb formádat nyújtani és magabiztosnak lenni. Az ellenfelünk papíron esélyesebb, azonban minden mérkőzés 0:0-ról indul, szóval ha engem kérdeznek, szerintem mindkét csapatnak 50 százalék az esélye a győzelemre. Készülünk a következő hetekben is, és amikor eljön az idő, mind készen állunk arra, hogy a lehető legtöbbet nyújtsuk a pályán, és küzdjünk a főtáblára jutásért.

– nyilatkozta Marie Ruzicková.

Hirdetés