Hirdetés
Archivum

Marion Jones a Tulsa Shock csapatát választotta:

:

Hirdetés

Az elõzetes várakozásoknak megfelelõen Marion Jones 2010-ben az észak-amerikai nõi profi kosárlabda ligában (WNBA) szerepel. A doppingolás, okirat hamisítás és hamis tanúzás miatt börtönt is megjárt korábbi olimpikon a Tulsa Shock együttesét erõsíti.

A WNBA félig újonc csapatának (a klubot az új tulajdonosok Detroitból Tulsába költöztették) elnöke, Steve Swetoha, megérdemelt második esélyrõl beszélt a sajtótájékoztatóján.

„Rossz döntést hozott a múltban, de mindenki megérdemel egy második esélyt. Ahogy Tulsa befogadott egy veszteséges WNBA csapatot, úgy mi is befogadjuk Mariont. Nem is lehetnénk boldogabbak, hogy Marion csatlakozott az együtteshez.” – mondta Steve Swetoha.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy a WNBA-ben szerepelhetek. Sokat gondolkoztam mielõtt a Tulsa mellett döntöttem, de a Richardson mester által alkalmazott uptempo játékstílus meggyõzött. Ez kedvez nekem a legjobban. Alig várom, hogy kezdõdjön az edzõtábor és jobban megismerjem a csapatot, a várost.” – nyilatkozta Jones, aki 1994-ben a North Carolina Egyetemmel NCAA bajnok lett.

Marion Jonest 2003-ben draftolta a Phoenix  Mercury, de WNBA találkozón nem lépett pályára, õsz óta a San Antonio Silver Star szakmai stábjának segítségével próbálja magát formába hozni.

Hirdetés