Hirdetés
Archivum

Marissa Coleman: Egy hét két új csapat:

:

Hirdetés

Mozgalmasan telt a hét Marissa Coleman számára. Az amerikai játékost, aki az elmúlt tavaszt Sopronban töltötte, elcserélte a WNBA klubja, miközben Európában is talált csapatot magának.

A tengerentúlon a Washington Mystics Marissa Colemant Noelle Quinn-re cserélte el a Los Angeles Sparks együttesével. A csere elsõ ránézésre mindkét gárdának jól jön, míg a Los Angeles-nek mindenképpen szüksége volt egy stabil hármas játékosra, addig a Mystics keretébõl egy labdabiztos, betöréseket elõszeretettel vállaló kosaras hiányzott ezen a poszton. Érdekesség, hogy a Los Angeles Sparksnál így újra összeállhat a Coleman-Toliver duó, akik a Maryland Egyetemen négy éven át kiemelkedõ eredményeket értek el.

Coleman idei európai szezonja nem sikerült tartalmasra, mivel mindössze egy hónapot töltött a Salamancánál, amíg a spanyol együttes sztárjai meg nem érkeztek WNBA és válogatott kötelezettségeik után. Várható volt, hogy tavasszal visszatér Európába az amerikai játékos és ez meg is történt, Franciaországban a Lyon csapatához írt alá. Az Union Lyon Basket eddig nem szerepel jól a Francia bajnokságban, a 14 csapatos ligában a 13. helyen állnak.

Hirdetés