Hirdetés
Archivum

Marta Fernandez: “Egy álom vált valóra..”:

:

Hirdetés

Szerdán este Brno legyõzésével hazai pályán vívta ki a Final Four szereplés jogát a Wisla Can-Pack Krakkó. A lengyel együttes idei szezonja hollywoodi történetbe illõ. A krakkói klubnál szeptemberben még az Európa Kupa küzdelmeire készültek, majd a CSZKA Moszkva visszalépésének köszönhetõen két héttel az EuroLiga rajtja elõtt kaptak indulási engedélyt a legrangosabb európai kupasorozatban.

A lengyel együttes irányítója Marta Fernandez elsõsorban a szurkolókat emelte ki a sorsdöntõ szerdai találkozót követõ sajtótájékoztatón.

„Nem találok szavakat. Elképesztõen boldog és izgatott vagyok. Pályafutásom elsõ EuroLiga négyes döntõjére készülök. Ki gondolta volna szeptemberben, hogy itt leszünk tavasszal. Azáltal, hogy Európa legjobb négy csapata közé kerültünk, egy álom vált valóra.  A siker kulcsa szurkolóinkban keresendõ. Mindenhol éreztük támogatásukat. Felejthetetlen élmény volt, ahogy szerdán ünnepelték a továbbjutást. Abban bízok, hogy a Final Four Valenciában lesz, így saját házamban játszhatnék. Biztos különleges érzés lenne.” – nyilatkozta Fernandez, aki 14.1 pontot, 3.9 gólpasszt, 3.3 lepattanót átlagolt az EuroLiga sorozatban.

Hirdetés