Hirdetés
Archivum

Marvel Kapitány és a WNBA:

:

Hirdetés

Március elején mutatják be a Marvel Kapitány (Captain Marvel) címû filmet, ami a tavasz egyik nagy képregény-adaptációs, szuperhõsös dobásának ígérkezik. A filmnek a nõi kosárlabdával is van kapcsolata. 

A Marvel kapitány fõszereplõje Carol Danvers nevû hölgy, aki egy robbanás után különleges képességekre tesz szert. Idõvel pedig az egyik legerõsebb, legnagyobb hatalmú szuperhõssé válik. A film különlegessége, hogy ez a Marvel Univerzum elsõ olyan mozija, amit teljes egészében nõi fõszereplõ köré építenek.

A WNBA és a Marvel egy korábban kötött együttmûködési szerzõdést megújítva a Marvel Kapitány címû film köré közös kampányt épít. Ennek a neve “What Makes A Hero”, azaz mi tehet valakit hõssé. A március 8-án, Nõnapon debütáló mozi fõszereplõje Brie Larsen, akinek egy-egy ikonikusnak szánt jelenetét összevágtak Diana Taurasi, Sue Bird és A’ja Wilson villanásaival. Ebbõl lett egy félperces reklám, mely az alábbiakban látható. Egy fiatalabb közönséget megcélzó, ugyanakkor fontos üzenetet hordozó kampány veszi kezdetét.

Hirdetés