Hirdetés
Utánpótlás

Második fordulójához érkezett Sopronban a Másold Katát! – Kihívás!:

:

Hirdetés

Korábban már hírt adtunk arról, hogy a Soproni Darazsak Akadémia Honti Kata közreműködésével ötletes kezdeményezést hirdetett meg a növendékeinek Másold Katát! – Kihívás! címmel. Az első kihívás eredményhirdetésére vasárnap került sor és minap már a második kihívás érkezett.

Az elmúlt héten indítottuk útjára kihívás játékunkat darazsas kosarasaink körében, melynek lényege, hogy minél pontosabban le kell másolni saját nevelésű ikonunk, Honti Kata mozdulatait. Sokan ügyeskedtek az első héten, bízunk benne, hogy ezúttal is sokan megmérettetik magukat!

Ezúttal labdavezetések következnek helyben, de két labdával. Ha csak eggyel rendelkezel, a feladat végrehajtásának idejére kérj egyet kölcsön.

Készíts egy ugyanilyen videót és küldd el nekünk szombat délig a media@sopronidarazsak.com email címre (ha túl nagy lenne a videód mérete, akkor valamelyik internetes fájl küldő programot használd) a neved, a születési dátumod, és a jelenlegi csapatod megadásával.

A beérkezett anyagokat kiértékeljük és díjazzuk a legjobba(ka)t! A nyeremények mindegyikét Kata aláírásával juttatjuk majd el hozzád.

Játékra fel! Hajrá!

Hirdetés