Hirdetés
Utánpótlás

Második győzelmét is megszerezte a kadett döntőn az NKA Pécs

Vasas Akadémia/A - NKA Pécs/A 51-79 (13-30, 20-17, 9-18, 9-14)

Nemzeti Leány Kadett Bajnokság
Pécs, Nemzeti Kosárlabda Akadémia
Marton Péter, Kiss Bálint, Horváth Andreasz (Téczely Tamás)

Vasas Akadémia/A: Láng-Miticzky 3, Benyovszki 12, Molnár 5, Harmati 5, Duka 3. Csere: Herzog 2, Hruby 7, Igaz, Czirkos 7, Kendelényi 7/3.

NKA Pécs/A: Rátkai 7, Szakolczi 14/3, Piukovits 3/3, Árvai 8, Halmágyi 6. Csere: Subotic 6/3, Küllős 11/3, Bikicki 7/3, Jónás, Bercsi 12/3, Felső 5, Kropp.

Fotó: NKA Pécs

Hirdetés

A Nemzeti Leány Kadett Bajnokság Pécsett zajló “A” döntőjének pénteki játéknapján az A-csoportban az NKA Pécs 79-51-re legyőzte a Vasas Akadémiát és ezzel biztosította a helyét az elődöntőben.

Nyilatkozatok

Kertész Dávid (vezetőedző, Vasas Akadémia): Sokkal jobb tempóban sikerült játszani, mint az első mérkőzésünkön. Várom, hogy mennyit tudunk még előrelépni, mert képesek rá a lányok. Gratulálok a pécsi lányoknak!

Rátkainé Eördögh Edit (vezetőedző, NKA Pécs): Egy nagyszerű kezdés után saját magunknak tettük nehézzé a mérkőzést a második negyedben, mert kapkodtunk és rossz döntéseket hoztunk. A második félidőben ismét saját játékunkat játszottuk, több könnyű kosarat dobtunk és örülök, hogy a mai meccsen is mindenki hozzátett a győzelemhez.

STATISZTIKA ITT 

Hirdetés