Hirdetés
Hirdetés
Európa

Második hetében jár a szlovén válogatott felkészülése:

:

Hirdetés

Gőzerővel készül a 2021-es Európa-bajnokságra Szlovénia. A csapatuk a felkészülésük második hetébe lépett. Szerdán csatlakozott az együtteshez a honosított Shante Evans. Hétvégén pedig Montenegró ellen megvívják az első mérkőzésüket is.

Damir Grgić, szövetségi kapitány a szlovén szövetségben közleményében elmondta, hogy a felkészülés során eddig minden a terveik szerint halad. A játékosok motiváltan érkeztek az edzőtáborba. Az erőnléti edzőjük kiemelkedő munkát végzett és a csapategységre sem lehet panasz.

A szlovén válogatott keretének tagja Zala Friskovec, aki az elmúlt két évet hazánkban töltötte. Előbb a Csata, majd az Atomerőmű KSC Szekszárd játékosaként szerepelt.

Az Európa-bajnokságon Strasbourgban lépnek pályára a szlovénok, ahol Bosznia-Hercegovina, Belgium és Törökország lesz a riválisuk.

A szlovén válogatott kerete: Nika Barič, Lea Debeljak, Shante Marie Evans, Zala Friškovec, Teja Goršič, Tina Jakovina, Aleksandra Krošelj, Eva Lisec, Teja Oblak, Annamaria Prezelj, Eva Rupnik, Maruša Seničar, Tina Trebec.

Hirdetés