Hirdetés
Archivum

Második mérkõzését is megnyerte Romániában az Universiade válogatott



:

:

Hirdetés

Kedden ismét összecsapott Targovistében a román és a magyar Universiade válogatott. Horváth József együttese 69-57-es gyõzelmet aratott.

A két csapat hétfõi összecsapásán magabiztos gyõzelmet ünnepelhetett válogatottunk. Kedden délelõtt a vendéglátók egy kétórás közös programot szerveztek, mely során Targoviste és környéke nevezetességeihez látogathattak el a lányok. Az alábbi felvétel is ekkor készült.

Az esti találkozó ezúttal valamivel szorosabb negyeddel indult. Az elsõ szakasz hajrájában kerültünk lépéselõnybe és vezettünk 10 perc játék után 15-9-re. A második szakaszban 10 pont környékén állandósult a differencia a felek között. Eredményesen játszott ezen az estén Bach Boglárka, aki szép ziccereket értékesített és végül 18 ponttal zárt. Doktor Anna pedig szinte hibátlan dobóteljesítménnyel jutott 11 egységig.

A félidõben 32-22-re vezettünk, majd a harmadik negyedben innen tovább növeltük az elõnyt. A játékrész végére 52-36-ra léptünk el. A záró szakasz elsõ találatát is a mieink jegyezték, amivel 54-36-nál kialakult az egész meccs legnagyobb különbsége. A folytatásban a hazaiak kaptak el egy jobb sorozatot és egészen 57-50-re felzárkóztak. Ekkor azonban Szücs Réka két triplája lezárta a találkozót. A magyar válogatott 69-57-es gyõzelmet aratott. Ki kell emelni a statisztikai lapról a 42-27-re nyert lepattanócsatát.

Eredmény
Románia – Magyarország 57-69 (9-15, 13-17, 14-20, 21-17)

Statisztika

Hirdetés