Hirdetés
Magyarország

Maszkokat hozott forgalomba a Győr:

:

Hirdetés

Az UNI-Győr – MÉLY-ÚT hivatalos honlapján jelentették be, hogy Play in Győr-maszkok kerültek forgalomba.

A koronavírus-járvány egyik hozadéka, hogy kötelező a maszkviselés a zárt tereken, így többek között a kosárlabda-mérkőzéseken is. Klubunk jó egy éve fogalmazta meg a Play in Győr-életérzést, azóta videós és nyomtatott magazin is jelenik meg időközönként ezzel a címmel. Úgy döntöttünk, ha már maszkban kell a mérkőzéseken szurkolni, mostantól a győri Árkádban található DRK-boltban megvásárolhatók a Play in Győr-feliratos maszkok.

– olvasható a klub honlapján.

A győriek vasárnap 17 órától a TFSE-MTK ellen mutatkoznak be. A klub a hivatalos honlapján a mérkőzés látogatásának feltételeit is közzétették:

Mindenkinek, aki a csarnokba belép, kötelező a testhőmérséklet-mérés, a maszk viselése és a távolságtartásár. Utóbbit nagyban segítik a lelátón elhelyezett jól látható jelölések. A küzdőtérre senki nem léphet be a csapatok, a szakmai stábok, a klubok közvetlen vezetői és a technikai személyzet kivételével.

A VIP-vendégek beléptetése ugyanazon a kapun történik, mint a szurkolóké: a Mobilis felől a lépcsős feljárónál. A VIP számára büfé nem üzemel, de hagyományos büfé nyitva lesz.

A mérkőzésekre a jegyárak változatlanok: 1000, illetve 500 forint, a Széchenyi-egyetem hallgatói és dolgozói, valamint a Széchenyi Kosárlabda Akadémia játékosai számára ingyenes. Klubunk jelenleg bérlet árusítását nem tervezi, viszont aki a tavalyi bérletét felmutatja, jogosult a kedvezményes árú jegy megvásárlására.

Ezúton is felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy figyelje hivatalos internetes felületeinket (honlap, Facebook, Instagram), mert bármilyen változás történik, azt ezeken a csatornákon azonnal kommunikáljuk, hiszen jelenleg ott tudjuk a leggyorsabban elérni minden kedves szurkolónkat.

Bízunk benne, a következő napokban nem történik kedvezőtlen fordulat, és vasárnap végre ismét tétmérkőzésen szoríthatunk újjáalakult csapatunknak!

Fotó: gyorikosar.hu

Hirdetés