Hirdetés
Magyarország

Maximális koncentrációra lesz szükség a Győrtől:

:

Hirdetés

Az UNI Győr – MÉLY ÚT csapatára a lehető legnehezebb rivális vár a női kosárlabda Európa Kupában. A spanyol élcsapat, a bombaerős Euroliga-szintű keretet felvonultató Salamanca otthonában lépnek pályára Milos Pavlovic tanítványai.

A Győr számára az előző forduló nem sikerült igazán jól, hiszen a Gernika otthonában nagy arányú vereséget szenvedett a magyar csapat. Ahogy azonban beharangozónkban is kiemeltük, a szombati bajnoki siker és a korábban mutatott szervezett védekezés ad kapaszkodót a szerdai meccsel kapcsolatban.

“Az előző spanyolországi mérkőzésünk nem sikerült túl jól, viszont a hétvégi bajnokin kezdtünk visszatalálni arra az útra, amelyiken az előző időszakban jártunk. Persze tisztában vagyunk azzal, hogy azért az ellenfél más minőséget képviselt, mint a mostani ellenfelünk, de megpróbálunk az Avenida ellen is helytállni. Ez nem lesz egyszerű, negyven percen át koncentrálni kell ehhez, és keményen védekezni. Ha ebben fel tudjuk venni a versenyt velük, akkor van esély arra, hogy jobb eredményt érjünk el, mint a Gernika otthonában.” – fogalmazott a klub honlapján Milos Pavlovic vezetőedző.

Fotó: UNI Győr – MÉLY-ÚT Instagram

Hirdetés
Hirdetés