Hirdetés
Utánpótlás

Maximális koncetrációval készülnek az NKA juniorjai az országos döntőre:

:

Fotó: Rátgéber Akadémia

Hirdetés

A Rátgéber Akadémia hivatalos honlapja is hírt adott arról, hogy nagy megtiszteltetésben és elismerésben részesült a Nemzeti Kosárlabda Akadémia, hiszen a korábbi évek nagy sikerrel szervezett döntői után ezúttal a junior lányok fináléjának adhat otthont az NKA Aréna április 19. és 21. között. Alper Koc együttese a 15 órakor kezdődő ünnepélyes megnyitót követően a Csata DSE ellen kezdi pénteken a finálét.

A BEAC-Újbuda KA/A, a Zsíros Akadémia Kőbánya, a Darazsak Sportakadémia/A, a Tarr KSE Szekszárd, a Csata DSE, a DVTK Akadémia/A és a Vasas Akadémia/A mellett házigazdaként az Akadémia együttese vesz részt a leány junior országos döntőn csütörtöktől vasárnapig. Hosszú út vezetett a fináléig minden csapatnak, az Akadémia gárdájának a vezetőedzője, Alper Koc hangsúlyozta, hogy a három nap során nagyon kevés lehetőség lesz kijavítani az esetleges hibákat, ezért maximális koncentráltságot vár el játékosaitól.

“Először is gratulálok a játékosaimnak és a stábnak, akik eddig jó munkát végeztek. –kezdte Alper Koc -A döntő hetében vagyunk, végig szeretnénk menni ezen az úton. Mostantól olyan mérkőzéseket fogunk játszani, ahol nehezebb a hibákat kompenzálni. A koncentrációnknak a legmagasabb szinten kell lennie, meg kell mutatnunk, hogy jobban akarjuk, mint bárki más. Ahhoz, hogy jobb játékosokká váljunk, magasabb nehézségi szintű mérkőzéseket kell játszanunk. A célunk a döntő mérkőzés és ott pedig természetesen a győzelem. Jó egészséget és sok sikert kívánok minden csapatnak, amely részt vesz a fináléban, amelynek büszkeségünkre Akadémiánk adhat otthont!” – fogalmazott a vezetőedző.

A LEÁNY JUNIOR DÖNTŐ PROGRAMJA:

Április 19., péntek

BEAC-Újbuda KA/A – Zsíros Akadémia Kőbánya (A)

Darazsak Sportakadémia/A – Tarr KSC Szekszárd (B)

NKA Pécs/A – Csata DSE (C)

DVTK Akadémia/A – Vasas Akadémia/A (D)

 

Április 20., szombat

A vesztes – B vesztes (I.)

C vesztes – D vesztes (II.)

A győztes – B győztes (III.)

C győztes – D győztes (IV.)

 

Április 21., vasárnap

I. vesztes – II. vesztes (7. helyért)

I. győztes – II. győztes (5. helyért)

III. vesztes – IV. vesztes (3.helyért)

III. győztes – IV. győztes (1. helyért)

Hirdetés