Hirdetés
Magyarország

Bálint Réka: Maximálisan büszke vagyok erre az ezüstéremre:

:

Fotó: Jantner Zsolt / Atomerőmű KSC Szekszárd

Hirdetés

Fennállása során negyedik alkalommal szerzett ezüstérmet az élvonalban az Atomerőmű KSC Szekszárd. A Teol.hu portál Bálint Réka csapatkapitányt kérdezte.

Maximálisan büszke vagyok erre az ezüstéremre, főképp annak tükrében, amin ebben a szezonban keresztülmentünk. A klubtörténet első euroligás szereplése fizikálisan és mentálisan is megtépázott bennünket, de sok tanulsággal is járt, és sok erőt is adott nekünk. Egy hónappal ezelőtt, amikor a Galatasaray-jal játszottunk az Európa Kupában, még elég mélyen voltunk, igencsak össze kellett kapnunk magunkat a rájátszásra. De mindenki megértette, hogy többet kell nyújtania ahhoz, hogy megvalósítsuk a szezon előtt kitűzött célunkat, és a bajnoki döntőben szerepelhessünk.

– hangsúlyozta Bálint Réka, aki a döntőről is beszélt.

“Az első két mérkőzésen megmutattuk, hogy méltó ellenfelei tudunk lenni egy Euroliga-győztes csapatnak. Ezekre a szoros találkozókra büszkék lehetünk. Azt viszont sajnálom, hogy egy meccset sem tudtunk megnyerni, így nem sikerült még egy találkozót Szekszárdra vinni, de összességében azt gondolom, hogy remek szezonunk volt.” – összegzett a szekszárdiak csapatkapitánya.

A teljes riport ITT olvasható.

 

Hirdetés