Hirdetés
Archivum

Maya Moore a SLAM magazin címlapján:

:

Hirdetés

A legrangosabb kosárlabda szaklap a SLAM magazin következõ számának címlapján Maya Moore a Minnesota Lynx sztárja szerepel.

Fotó: YouTube - SLAM

Fotó: YouTube – SLAM

Moore mindössze a második nõi profi játékos lett, aki címlapot kapott a legendás magazinban. Legutóbb Chamique Holdsclaw szerepelt a SLAM magazin címlapján még 1998-ban. A Minnesota Lynx, az amerikai válogatott és az UMMC Jekatyerinburg sztárjáról készült portré IDE KATTINTVA elolvasható.

Az összeállítás azzal a májusi akcióval indít, amikor Moore személyes szponzora a Jordan márka Minneapolisban egy komplett háztömböt beborítva felidézte Michael Jordan 1985-ös legendás „Wings” poszterét. Ezt követõen megismerhetjük Moore középiskolai éveit, amikor sokat költöztek édesanyjával és négy különbözõ intézménybe járt. A UConn kötelékében töltött idõszakban már országszerte ismertté vált, hogy aztán a WNBA-ben a hetedik profi évére utolérje példaképét Cynthia Cooper-t.

Maya Moore négy WNBA bajnoki címmel rendelkezik. Az egyéni elismeréseket tekintve döntõ MVP és alapszakasz MVP címet is begyûjtött már. Emellett válogatott szinten olimpiai és világbajnoki aranyérmes. A UConn színeiben kétszer nyert egyetemi bajnokságot és kétszeres Euroliga-gyõztes.

Az alábbiakban a címlapfotózásról készült videós összeállítás látható:

A hivatalos képek

A címlap

Hirdetés