Hirdetés
Archivum

Maya Moore megdöntötte a Connecticut pontrekordját:

:

Hirdetés

A Connecticut Egyetem hétfõ hajnali bajnokiján Maya Moore megdöntötte Tina Charles pontrekordját. A találkozón a UConn 86-32 arányban verte a Sacred Heart együttesét.

Újabb könnyebb mérkõzés várt a Connecticutra az egyetemi bajnokság legutóbbi játéknapján. Maya Moorék a jóval alacsonyabban rangsorolt Sacred Heart gárdáját látták vendégül. A találkozóra kilátogató 10223 nézõnek nem is kellett csalódnia, a hazai kedvencek 9 perc játék után 30-5-re húztak el. A mérkõzés sorsa igen gyorsan eldõlt. A szünetben 57-16-os állás mellett vonultak pihenni a csapatok. A második félidõ hazai örömjátékot hozott, melyet követõen a lefújás pillanatában 86-32 állt az eredményjelzõn.

A gyõztes csapatból a legeredményesebbnek a 18 pontos Tiffany Hayes bizonyult. A mérkõzés azonban Maya Moore játékáról szólt, aki 17 pontot szerzett és ezzel beérte a Connecticut pontrekorderét, aki eddig 2346 ponttal Tina Charles volt. Hétfõtõl az egyetem legeredményesebb játékosa Moore, aki 124 találkozón 2355 pontot szerzett.

Eredmény

UConn – Sacred Heart 86-32 (57-16)

Hirdetés