Hirdetés
Archivum

Meccsdömpinget hoz az ünnepi hét az Egyesült Államokban:

:

Hirdetés

Jön Hálaadás, ami az Amerikai Egyesült Államok legfontosabb ünnepe. A hosszú hétvége a sportokat tekintve is ünnepi, hiszen számtalan rangos eseményt rendeznek. A címlapokat az NFL hármas rangadója uralja, de az egyetemi kosárlabdában szintén meccsdömping lesz. A magyar lányok is több találkozót vívnak.

Az országos rangsorban 23. helyre elõlépõ, továbbra is veretlen University of Minnesota együttese elõször keddrõl szerdára virradóra a University of Arkansas ellen lép pályára esélyesként. Ezt követõen pedig péntekrõl szombatra virradóra is láthatjuk Kaposi Pálmáékat, amikor a Cornell-t fogadják. A Minnesota december 31-ig mindössze egy idegenbeli meccset vív, így ezek a hazai találkozók jó lehetõséget kínálnak egy kiemelkedõ mutató elérésére.

A Duquesne-t majd vasárnap délután láthatjuk, amikor a Saint Francis University csarnokában lépnek pályára. Aho Nináék egy gyõzelemmel és 3 vereséggel rendelkeznek, míg a következõ rivális eddig még nem nyert meccset. Mindkét fél számára fontos találkozó jön. Folytatva a sort. Az Ohio State két elhalasztott találkozójáról már beszámoltunk. Juhász Dorkáék számára az ünnepi hétre nem kötöttek le fellépést, így legközelebb a North Carolina ellen követhetjük õket november 29-én hazai pályán.

Tóth Tímeával a soraiban az University of Texas at San Antonio idén is megrendezi hagyományos Thanksgiving Classic tornáját. Ezen pénteken az UTSA az IUPUI (Indiana University – Purdue University Indianapolis) ellen mérkõzik, majd vasárnap a Weber State lesz az ellenfelük. Sûrû ez az idõszak a csapat életében, hiszen keddrõl szerdára virradó még a Texas State ellen is vívnak egy rangadót.

A hétfõn emlékezetes körülmények között második gyõzelmét is begyûjtõ UMSL szerdán a Kentucky State ellen lép pályára. Szörényi Lauráéknak ezt követõen legközelebb november 29-én lesz majd fellépésük. A University of Tampa csapata Alaszka felé veszi az irányt a hosszú hétvégén. Csütörtökön elõbb a Gannon University, majd vasárnap az Alaska-Fairbanks ellen szerepelnek Nagy Dorottyáék.

Hirdetés