Hirdetés
Magyarország

Medgyessy Dóra anyai örömök elé néz:

:

Fotó: dvtk.eu

Hirdetés

A DVTK kosárlabdázóit az elmúlt hetekben csak a pálya mellől, a rá jellemző töretlen lelkesedéssel és fanatizmussal segítette Medgyessy Dóra. A piros-fehérek irányítóját szerencsére nem sérülés vagy betegség kényszerítette a cserepadra: hamarosan bővül a Kravjánszki-Medgyessy család, Dóra ugyanis babát vár! – adta hírül a DVTK női kosárlabda klub hivatalos oldala.

Természetesen egy ideje tisztában vagyok a helyzetemmel, nem véletlenül nem játszottam már az elmúlt mérkőzéseinken. Már a szeptemberi esküvőnk előtt is tudtuk a férjemmel, hogy szeretnénk gyermeket, így abban állapodtunk meg a klubvezetéssel, ameddig tudok, a pályán segítem a lányokat. Ellenben én sem gondoltam volna, hogy ilyen hamar eljön ez a pillanat! Így az egyik szemem sír, a másik nevet. Nem vagyok már fiatal játékos és a családom, a családalapítás nagyon fontos az életemben. Ám ezután ameddig tudok, a pálya mellől igyekszem segíteni a lányokat, mellettük lenni jóban-rosszban. Remélem, hogy nem csak a közeljövőben, hanem hosszú távon is segíthetem a DVTK-t, legyen az akár játékos, akár edzői kihívás. Hogy játékosként valaha magamra öltöm-e még a piros-fehér címeres mezt, az a jövő zenéje, de édesanyám példáját tekintve – aki a szülés után játszotta karriere legszebb éveit – még bármi megtörténhet. Érzek még magamba erőt játékosként is, és ne feledjük el, hogy 2024-ben Párizsban olimpiát rendeznek…

– mesélt állapotáról Medgyessy Dóra.

Nem ért váratlanul bennünket a jó hír, a pályáról ugyan nagyon fognak hiányozni a gólpasszok és a megalkuvás nélküli győzni akarás, amit “Megyó” sugárzott magából, de a kispadról továbbra is segíteni fogja rutinjával, tanácsaival a munkánkat. Ez a legnagyobb ajándék, amit kaphat egy család, jó egészséget kívánunk az egész csapat nevében!”

– fűzte hozzá Völgyi Péter.

Hirdetés