Hirdetés
Magyarország

Medgyessy Dóra hosszabbított az Aluinvent DVTK-val:

:

Hirdetés

Az Aluinvent DVTK a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Medgyessy Dóra meghosszabbította nyáron lejáró szerződését a klubbal.

– Óriási kihívást jelent a DVTK-ban játszani, nagyon megszerettem a csapatot, a stábot és a szurkolókat – idézi Medgyessy Dóra szavait a klub hivatalos honlapja. – Egy hatalmas családnak lehetek itt a megbecsült tagja, amelyből még sokáig nem akarok kiszakadni. Ezért nem is volt kérdés, hogy maradok. A következő szezonba ugyanakkora lendülettel fogom belevetni magam, mint eddig, hiszen a megújuló csapattal is jó eredményeket szeretnék elérni és az olimpiai szereplés lehetőségét is ki akarom harcolni!

– Örülök, hogy sikerült Dóri szerződését meghosszabbítani – tette hozzá Völgyi Péter, az Aluinvent DVTK sportszakmai igazgatója. – A rutint neki kell képviselni és átadni az edzéseken és mérkőzéseinken fiatal csapatunknak. Stabilitást várok tőle, és azt, hogy életvidám egyéniségével és a több száz bajnoki és válogatott meccsen összegyűjtött tapasztalatával igazi vezérként átsegít bennünket a nehezebb pillanatokon.

Fotó: DVTK.eu

Hirdetés