Hirdetés
Archivum

Médianapot tartott a Seattle Storm:

:

Hirdetés

A keddi elõszezon mérkõzés után szerdán médianapot tartott a Seattle Storm. Sor került az elsõ keretszûkítésre is.

Ahogy arról korábban nagy terjedelemben hírt adtunk, a Seattle Storm 73-69-re legyõzte az elsõ elõszezon mérkõzésén a Phoenix Mercury-t. A seattle-i együttes kapcsán magyar szemmel természetesen Aleksandra Crvendakic bemutatkozásán volt a hangsúly, aki a második és a negyedik negyedben kapott lehetõséget.

 
A Storm 16 fõs kerete szerdán 15 fõre olvadt, miután Emily Potter-tõl megváltak. Nem váratlan a döntés, hiszen a fiatal center kisebb sérüléssel érkezet az edzõtáborba. Ráadásul a szolgálataira abból a szempontból már nincs szükség, hogy szerdán délután Courtney Paris számára Törökországban lezárult az évad, a Hatay kiesett az elõdöntõben. Érkezésével magas poszton rendben lesznek.

Az elsõ keretszûkítéssel és Potter távozásával Aleksandra Crvendakic helyzete nem változott. A számítások szerint Crvendakic mellett továbbra is Kaleena Mosqueda-Lewis, Teana Muldrow, illetve Brittney McPhee küzdhet a hármas-négyes pozícióban mutatkozó két üres helyért.

A szerdai médianap a szokott mederben zajlott. Az elsõ képek a fent beillesztett Facebook galériában megtekinthetõek. Egy biztos, hogy Aleksandra Crvendakic számára örök emlék lesz ez a fotósorozat a Seattle Storm mezében. A tengerentúli szaksajtóban a nap sztárja Breanna Stewart kutyája, Spicy volt, aki még a sajtótájékoztatóra is odaült. A helyszínen dolgozó kollégák beszámolói szerint lelkesen válaszolt a kérdésekre.

Hirdetés