Hirdetés
Archivum

Médianapot tartott az Indiana Fever:

:

Hirdetés

Megtartotta 2019-es médianapját a hazánkban is két igencsak népszerû játékost, Candice Dupree-t és Erica McCall-t felvonultató Indiana Fever. Az elmúlt két év szerényebb teljesítményei után a klubnál bíznak az elõrelépésben.

Bár mindenki tisztában van azzal, hogy az elõszezon eredményeibõl messzemenõ következtetést nem szabad levonni, de a Fever-nél a médianpon így is minden az elmúlt hetek három sikere körül forgott. Végre valamilyen eredmény, amibe tudnak kapaszkodni – gondolhatják joggal a szurkolóik. A csapat ugyanis megnyerte az összes felkészülési találkozóját.

Visszatért az együtteshez Shenise Johnson és sokat lendített a játékon a Draft-on megszerzett Teaira McCowan is. Candice Dupree-nek és Kelsey Mitchell-nek pedig az idei évadban is vezérként kell húznia a gárda szekerét. A csapat nagyon sok bírálatot kapott a közönségtõl, a szaksajtótól. Helyenként joggal, néha talán eltúlzott módon is, miután 2017-ben 9 gyõzelemmel és 25 vereséggel, majd 2018-ban még azt a gyenge szereplést is alulmúlva 6 gyõzelemmel és 28 vereséggel zártak.

“Ez az a része, amit az emberek kívülrõl nem látnak: a rengeteg áldozat, amit hozunk az egész szakmai programért. Megtapasztaltuk milyen sorozatban veszíteni. Nem szeretnénk ezt az érzést idén is átélni.” – hangsúlyozta Kelsey Mitchell a sajtótájékoztatóján, akihez csatlakozott Teaira McCowan is. “Jól kezdtük az évet. 3-0. Ez csak elõszezon, de látjuk, hogy min kell még dolgoznunk, hol kell fejlõdnünk. Napról napra lépünk elõre a tranzíciós játékban és ez az, amivel a meccsek 90%-át meg lehet nyerni.” – fogalmazott a fiatal center.

A Fever pénteken a New York Liberty otthonában kezdi az évadot. A hazai bemutatkozásukra június 1-én kerül sor. Ekkor õk látják vendégül a Liberty-t. A 20 éves fennállását ünneplõ klubnak az egy különleges délután lesz. A találkozót megelõzõen köszöntik ugyanis az Indiana Fever történetében a 12 legjobbnak választott játékost. Köztük Candice Dupree-t.

A médianapon a hivatalos csapatképek is elkészültek. Az alábbiakban Candice Dupree és Erica McCall látható:

Fotó: Indiana Fever

Fotó: Indiana Fever

Fotó: Indiana Fever

Fotó: Indiana Fever

Hirdetés