Hirdetés
Archivum

Médianapot tartott Velencében Cyesha Goree csapata:

:

Hirdetés

Ahogy közeledik az õsz, egyre inkább teljessé válnak az európai klubcsapatok keretei. Szerdán a Reyer Venezia együttese is bemutatkozott a nagyközönség számára.

Fotó: reyer.it/Ciamillo-Castoria

Fotó: reyer.it/Ciamillo-Castoria

A magyar állampolgársággal is rendelkezõ Cyesha Goree-val a fedélzeten szinte teljes kerettel készül a Reyer Venezia. A klubhoz megérkeztek az olasz válogatott játékosok, akiknek augusztus utolsó két hetében volt összetartásuk. Már csak a WNBA-ben érdekelt Marie Gulich és a Világbajnokságra készülõ lett válogatott Anete Steinberga csatlakozására várnak. A csapat a médianapot követõen Alleghe felé vette az irányt, ahol magaslati edzõtábor vár rájuk.

A velenceiek négy új légióssal (Cyesha Goree, Marie Gulich, Anete Steinberga és Jolene Anderson), de a jól ismert olasz magjukkal (Debora Carangelo, Martina Bestagno, Valeria De Pretto, Martina Kacerik, Maddalena Gaia Gorini és Sara Crudo) várják az új évadot. A csapat a hazai sorozatok mellett nemzetközi kupaszerelésre készül. Az Euroliga selejtezõjében a TTT Rigával mérkõznek. Továbbjutás esetén a Sopron Basket gárdáját is felvonultató B-csoportba kerülnének.

Fotó: reyer.it/Ciamillo-Castoria

Fotó: reyer.it/Ciamillo-Castoria

Hirdetés